Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

зустріч з представниками Канадської місії спостерігачів

Радикальна партія Олега Ляшка

Прес-реліз,   Середа, 13 березня 2019, 16:26

Ляшко та його команда подають іншим приклад ведення чесної боротьби на виборах президента – Іщук

зустріч з представниками Канадської місії спостерігачів

Олег Ляшко є прикладом для всіх інших кандидатів, як потрібно чесно вести виборчу кампанію.

Голова Львівської ТО РПЛ Микола Іщук вважає, що на Львівщині Радикальна партія Ляшка та її кандидат – лідер партії Олег Ляшко слугують прикладом для всіх інших кандидатів, як потрібно чесно вести виборчу кампанію.

«Ми ведемо виборчу кампанію чесно, не використовуємо методи обливання брудом інших партій та кандидатів. У Львівській області я  можу відповідати на 100% за це. Однак ми уважно моніторимо та аналізуємо дії інших кандидатів та їх команд, а також дії на предмет можливих порушень та ведення нечесної боротьби», – заявив  Іщук під час зустрічі з представниками Канадської місії спостерігачів в Україні, яка відбулась сьогодні у Львові.

Виборча кампанія на Львівщині цьогоріч проходить, як і завжди, в «кращих» українських традиціях та реаліях, – вважає політик.

«Ляшківці  докладають максимум зусиль для того, щоб не допустити порушень на виборах. Ми працюємо в рамках закону, а також приділяємо багато уваги навчанню  членів нашої команди щодо попередження порушень, особливо можливих в день виборів»,– сказав Микола Іщук.

Іщук вважає, що наявність 39 кандидатів на посаду президента України свідчить недостатній  політичний рівень нашого суспільства, а також про застосування брудних технологій з боку окремих кандидатів. «В таких умовах виборцю складно зробити правильний вибір, отож існує загроза, що при владі в Україні залишаться ті, які вміють лише одне – красти та брати хабарі, а не чесно працювати», – зазначив Микола Іщук.

«Ми розуміємо, що нашій країні потрібні швидкі зміни. І повірте, вони відбудуться дуже швидко з приходом до влади нашого лідера Олега Ляшка. Наше завдання – розбудувати власну економіку, дати роботу і гідну зарплату українцям на Батьківщині,  встановити справедливі тарифи на газ, забезпечити якісне медичне обслуговування тощо. Все це є програмі Олега Ляшка», – пояснив керівник виборчого штабу.

Іщук відзначив позитивну динаміку рейтингу довіри до Олега Ляшка, як до кандидата в президенти, на Львівщині.

«На зустрічі з Олегом Ляшком  та народними депутатами від нашої партії приходять сотні прихильників. Вони довіряють нашому лідеру і покладають на нього великі надії. Разом ми переможемо», – резюмував Микола Іщук. 

Сьогодні, 13 березня, голова Львівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка, керівник виборчого штабу на Львівщині Микола Іщук зустрівся з представниками Канадської місії спостерігачів в Україні, зокрема Юрієм Андрийовичем та Расселом Маккінзі.  Під час зустрічі обговорили передвиборчу кампанію партії на Львівщині, готовність до виборів та бачення їх прозорості сьогодні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.