Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Четвер, 14 березня 2019, 12:05

До закінчення реєстрації на ЗНО залишилося 4 дні

університет Франка

Понад 20 тисяч абітурієнтів Львівщини зареєструвалися на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це повідомляє кореспондент "Варіантів".

Абітурієнти мають подати реєстраційні документи до 18 березня, а до 25 березня зможуть внести до них зміни.

З 26 квітня зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань. При вході в пункт проведення ЗНО учасник повинен пред'явити паспорт та запрошення-перепустку.

"Станом на сьогодні для участі у основній сесії ЗНО із Львівщини зареєструвалися 23752 учасники, але ми розуміємо, що це ще не всі особи, які мали би проходити тестування, тому ми наголошуємо на важливості реєстрації в зазначений термін" – розповіла директор департаменту освіти Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Деякі учасники отримали відмову в реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання, через помилки в оформленні документів.  

"Є кілька фотографій, на яких обрізано пів чола. Також присилають додатки до атестату, а не сам атестат. Є випадки, коли при одружені дівчата змінюють прізвище, і в результаті цього в паспорті і в сертифікаті вказані різні прізвища. Найбільша затримка через те, що є діти, які ще не мають паспортів" – розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Ті, хто отримали відмову у реєстрації, повинні до 25 березня надіслати у Центр оцінювання якості освіти повторний повний пакет докуметів.

З 3 по 20 травня відбудеться додатковий період реєстрації для учасників АТО, осіб з неконтрольованих територій та тих, які перебувають в колоніях.

Нагадаємо, цього року лише учні 11-х класів, а також студенти коледжів та технікумів будуть  проходити атестацію за технологією ЗНО. 

Додамо, що Львівщина увійшла  у трійку лідерів за результатами ЗНО-2018.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.