Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 15 березня 2019, 18:25

15 березня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 15 березня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що вранці цього дняв двох мечетях на сході Нової Зеландії сталися масові розстріли.

Після цього новозеландська поліція повідомила, що були затримані четверо підозрюваних – троє чоловіків і одна жінка. Зазначимо, що за даними поліції, одним із стрільців був 28-річний австралієць. Перед нападом він опублікував в мережі маніфест, в якому пояснив свої мотиви расовими причинами і назвав стрілянину терористичною атакою.

Також українців цікавило, що компанія Tesla презентувала новий електромобіль Model Y. Це вже друга модель в лінійці компанії, яку Tesla позиціонує як доступну.

Першою компанія випустить версію вартістю 47 тисяч доларів, яка призначена для далеких поїздок – одного заряду акумулятора має вистачити на 482 кілометри.

Стандартна ж версія Model Y буде дещо простішою і коштуватиме дешевше. Орієнтовна дальність її поїздки складатиме 370 кілометрів, покупцям вона обійдеться в 39 тисяч доларів.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- у Буському районі збудують індустріальний парк на земельній ділянці, площею 33 га;

- Львівська міськрада дозволила двом львів'янам звести на вул. Зеленій 4-поверховий офісний центр з стоматологічною клінікою;

- на вул. Личаківській, 232 збудують корпус для виробництва дріжджового концентрату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.