Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сільрада на Львівщині

Понеділок, 18 березня 2019, 10:39

Колишній голова сільради на Старосамбірщині дозволив незаконно продати 12 будівель

сільрада на Львівщині

Екс-сільський голова Старосамбірського району підробив документи на користь приватної фірми та дозволив незаконно продати їй 12 нежитлових будівель.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Самбірська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього сільського голови однієї із сільських рад Старосамбірського району, який підозрювався у службовому підробленні та зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Як встановили у прокуратурі, сільський голова, діючи в інтересах однієї із приватних агрофірм, у грудні 2008 року склав та видав неправдиві документи для продажу цій фірмі 12 нежитлових будівель, які належали власникам майнових паїв та майно яких не може бути передано без дозволу членів виконавчого комітету на розгляд якого вказане питання не виносилось.

Вартість будівель становить понад 2,5 млн грн.

Самбірський міськрайонний суд наклав арешт на ці будівлі, а у разі доведеності в суді вини екс-голові сільради загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.