Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Давидів

Понеділок, 18 березня 2019, 12:02

Синютка продає земельну длянку на Пустомитівщині приватній компанії за 2 мільйони

Давидів

ТзОВ "Смаранг", яка займається меблевим бізнесом, одержить земельну ділянку за 2,2 млн гривень.

Про це йдеться в розпрядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 6 березня.

Львівська ОДА вирішила продати ТзОВ "Смаранг" земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 2,3788 га, що розташована за межами населеного пункту на території Давидівської сільської ради Пустомитівського району.

Ділянку продадуть для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної та машинобудівної промисловості для обслуговування будівель і споруд майстерень по виготовленню та ремонту меблево-столярних виробів за ціною 2 264 752 грн без розстрочення платежу.

За даними сайту YouControl, ТзОВ "Смаранг", яке займається виробництвом інших виробів із пластмас, зареєстрував у селі Давидів у 1995 році місцевий мешканець Володимир Святокум. Розмір статутного капіталу – 400 грн, що є меншим, ніж законодавчо встановлений мінімум.

Нагадуємо, Давидівська птахофабрика забруднює стічними водами землю Пустомитівського району. Вміст нітратів у стічних водах Давидівської птахофабрики перевищує норму майже в 2 рази.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.