Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Гуртожиток НУ ЛП №15

varta1.com.ua

Вівторок, 19 березня 2019, 10:18

Вночі у Львові горів студентський гуртожиток Політехніки

Гуртожиток НУ ЛП №15

В гуртожитку №15 Львівської Політехніки загорілася кімната на 4 поверсі.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Вчора, 18 березня, о 19:39 годині рятувальникам повідомили про пожежу в гуртожитку Львівської політехніки, що на вулиці Лазаренка, 42.

У студентському гуртожитку №15 виникла пожежа на 4-му поверсі. Вогонь спалахнув через загоряння речей домашнього вжитку на площі 20 кв.м. та пошкодив стіни площею 30 кв. м. 

Через сильне задимлення вонгеборці вивели 40 осіб, використовуючи кисневі маски, ще 30 людей евакуювали, та 430 мешканців вийшли на вулицю самостійно. Пожежу ліквідуали о 20:39 годині.

Через щільне задимлення приміщень вогнеборцям довелось ліквідовувати займання в апаратах захисту органів дихання в складі 7-ми ланок газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучили 39 рятувальників та 7 одиниць спецтехніки.

 
 
Зараз усіх студентів із цього гуртожитку виселили попередньо на тиждень часу. Більшість з них переселили у гуртожиток №10.
 
На місці пожежі ніхто не постраждав, обставини встановлюють правоохоронці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.