Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

Вівторок, 19 березня 2019, 10:40

Місцеві ради Львівщини отримуватимуть гроші за оренду земель

земельна ділянка

Розмір річної плати, яку сплачуватимуть орендарі, становить 842 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За результатами земельних торгів, що відбулися у січні, лютому та березні 2019 року, було продано право оренди 16 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 162,0 га, терміном на 7-10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства. 

Розмір річної плати за користування земельними ділянками становить 842,0 тис. грн., який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад Львівщини. Зазначимо, що ціна продажу права оренди цих ділянок перевищила стартову ціну на 700,0 тис. грн.

Наступні земельні торги планують провести в квітні. До продажу пропонуються права оренди 39 земельних ділянок, що розташовані у Перемишлянському, Жовківському, Сколівському, Турківському, Радехівському, Яворівському, Сокальському, Самбірському, Мостиському, Жидачівському та Дрогобицькому районах Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.