Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самопоміч

Вівторок, 19 березня 2019, 13:08

У рейтингу партій "Самопоміч" опинилася на 9 позиції

Самопоміч

За результатами соціологічного дослідження, лідирує партія "Слуга народу", за яку голосуватимуть 22,4% виборців, а "Самопоміч" опинилася на 9 позиції.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" 9-15 березня.

"Батьківщину" підтримують – 19,1%, БПП Солідарність – 15,8%, "Опозиційну платформу – За життя" – 10,2%, "Громадянську позицію" – 7,9%, "Радикальну партію" – 6,1%, ВО "Свободу" – 3,6%, "Опозиційний блок" та "Самопоміч" – по 3,2%

Соціологи відзначають, що за останній місяць позиції лідерів укріпилися. В динаміці найбільше додала "Громадянська позиція" та БПП "Солідарність". "Самопоміч" зазнала втрат.

Нагадуємо, що опитування було проведено з 9 по 15 березня серед населення України від 18 років і старше. Методом особистого інтерв’ю соціологи опитали 2500 респондентів.

Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2%.

Нагадаємо, 1 березня кандидат у президенти Андрій Садовий відмовився від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Він нагадав, що підтримує ідею висунути єдиного кандидата від опозиції, і впевнений, що цей кандидат 100% переможе на виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.