Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 28 лютого 2019, 12:25

Садовий готовий знятися з виборів заради Ісуса

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив, що чекає останніх результатів соцопитувань для вирішення питання про єдиного кандидата від демократичних сил.

Про це повідомив кандидат у президенти, міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Йдучи на вибори, я чудово усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти всіх цих ставлеників олігархів і мародерів при владі. Очікуємо останні дані, які стануть вирішальними для подальших дій. Переконаний – єдиний кандидат від демократичних, антикорупційних сил має всі шанси перемогти", – написав Андрій Садовий. 

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія на своєму засіданні зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. 

Додамо, ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Також Андрій Садовий вийшов з відпустки, яку брав для проведення виборчої кампанії, і з початку лютого перебуває на роботі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.