Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 25 лютого 2019, 13:38

Садовий вийшов на свободу з чистою совістю

Андрій Садовий

Андрій Садовий вийшов з відпустки, яку брав для проведення виборчої кампанії, і з початку лютого перебуває на роботі.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

Кандидат у президенти України, міський голова Львова Андрій Садовий, з 1 жовтня по 31 січня 2018 року перебував на роботі, а з 1 січня цього року по 20 лютого він використав два дні відпустки та 27 календарних днів неоплачуваної відпустки для участі у вибочому процесі.

Зазначимо, ще на початку січня Андрій Садовий заявляв, що взяв відпустку для проведення передвиборчої кампанії.

На час відсутності Садового, його обов'язки виконували заступник з фінансово-економічних питань Генадій Васьків, окрім дат 28, 30, 31 січня та 1 лютого, коли в.о. міського голови був заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, та 29 січня – заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Відтак, з лютого цього року Андрій Садовий перебуває на роботі.

Нагадаємо, 19 лютого до Львова прибув президент Європейської Ради Дональд Туск, якого у аеропорту зустрів Андрій Садовий. Тоді ж Варіанти звернулись до прес-служби Львівської міськради із питанням: в якому статусі Андрій Садовий зустрічався з Дональном Туском. В прес-службі не відповіли конкретно на це питання, лише сказали, що цього дня Андрій Садовий був на роботі.

А 7 січня Центральна виборча комісія на своєму засіданні зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. 

Додамо, ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.