Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аптека

Середа, 20 березня 2019, 17:50

Комунальним аптекам Львівщини продовжать безкоштовно виділяти приміщення

аптека

Львівська облрада безкоштовно надаватиме комунальним аптекам приміщення в обласних лікарнях.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Як заявив під час засідання робочої групи з розроблення заходів для підвищення конкурентоспроможності обласних комунальних аптечних підприємств заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, обласна рада готова допомагати комунальним аптекам, зокрема надавати приміщення для здійснення їх діяльності в обласних лікарнях.

"На жаль, обласні комунальні аптеки зараз є неконкурентоспроможними з точки зору ціноутворення, закупівлі ліків тощо. А одне з головних завдань обласної ради є розвиток комунального сектору. Задля цього протягом останніх чотирьох місяців ми призупинили надання в оренду приміщень в обласних комунальних закладах комерційним структурам", – сказав Володимир Гірняк.

Зазначимо, станом на сьогодні в області функціонує 36 обласних комунальних аптек, а робоча група облради має до 14 квітня  має підготувати пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності та розвитку аптечної мережі.

Нагадаємо, станом на травень 2017 року на Львівщині діяло 107 комунальних аптек. Переважно збиткові комунальні аптеки переходять у руки підприємців. Тоді ж обласна рада планувала ще до початку 2018 року вирішити питання із діяльністю комунальних аптек Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.