Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сирени

Середа, 20 березня 2019, 11:05

Сьогодні у Львові гудітимуть навчальні сирені

сирени

У місті та області з 14:50 до 15:00 увімкнуть електросерени.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

20 беезня в період з 14.40 до 15.00 год. буде проведено навчальне оповіщення населення міста Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен 

Оповіщення проводить з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення. 

Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, негайно увімкніть радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту 103,3 МГц, а телеприймачі перемкніть на канали "Перший Західний" та "UA: Львів", щоб прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. 

Для визначення рівня озвучення електросиренами території міст обласного значення та районних центрів проводитиметься електронне опитування мешканців області: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням та відповісти на декілька нескладних запитань. 

Доступ за посиланням буде актуальним у період з 15:00 год. 20 березня до півночі 25 березня поточного року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.