Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура

Середа, 20 березня 2019, 12:58

На Львівщині затримали чоловіка, який намагався контрабандою перемістити понад 60 кг наркотиків

прокуратура

За вчинене зловмисникові загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

19 березня за процесуального керівництва прокуратури області слідчий відділ УСБУ у Львівській області затримав 31-річного мешканця Стрийського району, який переховувався від слідства та суду за вчинення злочину.

Зокрема, у вересні 2018 року, діючи за попередньою змовою групою осіб, зловмисник організував незаконне переміщення рейсовим автобусом міжнародного сполучення "Лодзь-Долина" через митний кордон України понад 60 кг "макової соломи".

У зоні митного контролю міжнародного автомобільного пункту пропуску "Грушів" Львівської митниці ДФС, під час поглибленого огляду, правоохоронці виявили у багажному відділенні автобуса особливо небезпечний наркотичний засіб. 

Підозрюваного затримали в порядку ст.191 КПК України, товар вилучили.

Чоловікові інкримінують злочин, передбачений ч.3 ст.27, ч.2 ст.15, ч.3 ст.305 (організація закінченого замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, вчинена за попередньою змовою групою осіб).За вчинене законом передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі  до 12 років.

На даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.