Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

ФБ Лариси Саган

П'ятниця, 22 березня 2019, 12:37

У Львові затримали чотирьох молодиків за продаж наркотиків

наркотики

У дилерів вилучили більше 4 кг канабісу.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівщини.

21 березня правоохоронці задокументували 2 факти збуту амфетаміну, а також 7 фактів "закладки" наркотиків.

У ході досудового розслідування встановлено, що четверо осіб за попередньою змовою, використовуючи месенджер Telegram, займаються незаконним збутом наркотичних засобів та психотропних речовин на території м. Львова, шляхом функціонування у відкритому доступі мережі інтернет та розміщення "закладок". 

За результатами обшуків поліцейські виявлено та вилучено наркотичну речовину – канабіс вагою приблизно 4,5 кг (в тому числі, в окремих розфасованих пакетах), 208 г наркотичної речовини амфетамін (в тому числі, в окремих розфасованих пакетах), 71 таблетка психотропної речовини "МДМА" (екстазі), 156 марок ЛСД, грошові кошти 14 тис 800 доларів США і 81 тис грн.

Крім цього, під час виїздів у місця здійснення "закладок" виявлено та вилучено згортки та поліетиленові пакети із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, зовні схожою на психотропну речовину "амфетамін", загальною вагою близько 13 грам.

На даний час тривають слідчі дії та готуються клопотання на обрання затриманим запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.