Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

П'ятниця, 22 березня 2019, 16:55

На дорогах Львівщини побільшає радарів для вимірювання швидкості TruCam

львівська поліція

Патрульна поліція отримала ще 25 пристроїв TruCam для вимірювання швидкості. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник начальника патрульної поліції Олексій Білошицький.

З понеділка, 25 березня, ще 25 приладів буде використовуватися патрульною поліцією для вимірювання швидкості руху. Загалом, щоб контролювати правопорушників в Україні є 75 пристроїв TruCam. 

Дивайси використовуватимуть у місцях з підвищеною аварійністю. Інформацію про такі ділянки дороги виставлять у відкритий доступ на сайтах НПУ та ДПП, а також на їхніх офіційних сторінках Facebook.

Нові ділянки використання приладів будуть у Львівській, Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Київській, Кіровоградській,  Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях. Вони позначені на карті чевроним кольором. 

"Знову нагадую, що ми продовжуємо діяти за тими ж стандартами, а саме публікуємо карта, з нанесенням ділянок використання, перед нею стоять попереджувальні знаки та службовий автомобіль на синіх проблискових маячках" – розповів Олексій Білошицький.

За його словами, не дивлячись на максимально відкритий підхід до вимірювання, станом на сьогодні вже складено понад 83 000 постанов щодо перевищення дозволеної швидкості руху.

Нагадаємо, контроль за дотриманням ПДР в Україні проводиться виключно такими приладами як TruCAM або Візир. Вони отримали експертний висновок Державної служби зв’язку та інформації України. 

Додамо, з жовтня 2018 року, Львівська поліція пильнує швидкість з приладами TruCam.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.