Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура

Понеділок, 25 березня 2019, 10:41

У Винниках садовими ножицями жорстоко вбили пенсіонера

прокуратура

Під час раптового конфлікту молодий чоловік смертельно поранив пенсіонера.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

20 березня у Винниках 29-річний зловмисник під час раптового конфлікту із 65-річним пенсіонером в будинку останнього завдав йому численні удари садовими ножицями у груди та шию, від який потерпілий помер. 

Після скоєного правопорушник напідпитку пішов на горище будинку, де заснув, а згодом був виявлений правоохоронцями. Чоловіка затримали в порядку ст.208 КПК України та повідомили про підозру. Крім цього, за клопотанням сторони обвинувачення, фігуранту обрали найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою.  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, призначили низку судових експертиз, проводяться необхідні слідчі дії.Підозрюваному інкримінували правопорушення, передбачене ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). У разі доведення вини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.