Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Вівторок, 9 квітня 2024, 13:24

У Львові автобуси №5А до липня курсуватимуть за частково зміненим маршрутом

маршрутки

У Винниках прокладатимуть водопровід через що автобуси №5А будуть курсувати за частково зміненим маршрутом.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З середи, 10 квітня, на вул. І. Франка у м. Винники розпочнуться роботи з прокладання водопроводу. Через це вулицю на ділянці від вул. Стуса до вул. Стрілецької закриють для руху транспорту.

На час проведення робіт автобуси №5А курсуватимуть за зміненим маршрутом в межах міста Винники. Зокрема, в напрямі до Львова автобуси оминатимуть закриту ділянку по вул. І. Франка – вул. П. Сагайдачного – вул. Соборності – вул. Стрілецька – вул. І. Франка – далі за маршрутом. У зворотному напрямі автобуси курсуватимуть без змін.

Як зауважили в ЛМКП "Львівводоканал", цьогоріч на вул.І.Франка у Винниках заплановано прокласти 320 м водопроводу на ділянці від вул. В.Стуса до вул. Стрілецької. А також передбачено монтаж пожежних гідрантів, клапанів понижуючого тиску та підключення до водопровідної мережі.

Будівництво водопроводу та роботи з відновлення благоустрою триватимуть до 28 червня.

"Виконання вказаних робіт дасть можливість частині мешканців Винників приєднатися до централізованих мереж водопостачання. Цьогорічне фінансування дозволить виконати ще орієнтовно 20% робіт, відтак, готовність об’єкта складатиме 70%" – пояснили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.