Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Дж.Вашингтона, 1

google.com.ua

Середа, 13 березня 2024, 12:03

На Вашингтона облаштують окремі зони для стоянки автобусів, легкових авто та вантажівок

вул. Дж.Вашингтона, 1

На кінцевій зупинці маршруту №92 впорядкують паркування та облаштують місця для стоянки автобусів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

На вул. Дж.Вашингтона, 1, де знаходиться кінцева зупинка міського маршруту №92, згідно з рішенням міської комісії з безпеки дорожнього руху, впорядкують паркування.

Зокрема, облаштують окремі зони для стоянки автобусів, легкових та вантажних машин.

"На цій локації розташована одна з кінцевих зупинок маршруту №92, і зараз ця зупинка "працює" в режимі посадки/висадки пасажирів. "Кишеня", де автобуси могли б зробити тривалішу зупинку, зокрема, і для обідньої перерви водія, практично завжди зайнята вантажівками. Оскільки поруч гуртівні, то фури там хаотично та тривало паркуються в очікуванні розвантаження/завантаження товару. Також там є заїзди до станції техобслуговування та шиномонтажу, тому легкових автівок теж багато.

Відтак, аби належно облаштувати кінцеву зупинку автобусів та впорядкувати паркування, ми винесли це питання на розгляд комісії. І комісія прийняла позитивне рішення" – пояснив керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Виконавцем робіт визначили Личаківську районну адміністрацію. Наразі триває розробка проєкту.

"Ми вже залучили проєктантів, які мають все опрацювати та підготувати відповідний проєкт. І після того, як його погодить поліція, ми зможемо розпочинати роботи. Маємо термін до травня цього року" – додав керівник відділу комунального господарства Личаківської РА Василь Паливода.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.