Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Судова Вишня

IGotoWorld

Вівторок, 26 березня 2019, 13:16

У Судовій Вишні створять "Парк короля Данила"

Судова Вишня

Львівська ОДА ініціює прийняття рішення щодо створення парку-пам’ятки місцевого значення у місті Судова Вишня.

Про це йдеться у проекті рішення, опублікованому на сайті Львівської обласної ради.

Львівська ОДА підготувала проект для розгляду депутатами на наступній сесії Львівської обласної ради про створення парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Парк короля Данила".

"З метою збереження цінних зразків паркового будівництва і використання їх в естетичних, виховних, наукових, природоохоронних та оздоровчих цілях створити парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення "Парк короля Данила" – йдеться у документі.

Парк планують розсташувати на території міста Судова Вишня Мостиського району на площі 0,2237 га за рахунок земель загального користування, які перебувають в постійному користуванні КП "Моє місто", без вилучення земельної ділянки у землекористувача. 

Нагадаємо, за останні 2 роки в області було створено 24 об'єкти природно-заповідного фонду.

Додамо, минулоріч у області почали роботу над створенням нацпарку в Сокальському районі, а площа нового парку "Бойківщина" становитиме 15846,76 га в межах Турківського району. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.