Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Павло Барнацький

stebnyk.com

Середа, 27 березня 2019, 13:05

Середа та Квятківський тероризують область – Барнацький

Павло Барнацький

Журналіст Павло Барнацький стверджує, що Національна поліція та прокуратура Львівщини загрожують йому фізичною розправою.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 27 березня, відбулася прес-конференція шеф-редактора газети "Вибір – правозахисник Львівщини" Павла Барнацького щодо його професійної журналістської роботи і загрози життю з боку керівників Національної поліції та прокуратури Львівщини.

16 вересня 2018 року журналісти вручили лист президенту України в якому вимагали припинити злочинну діяльність під егідою Андрія Садового, Юрія Квятківського та Валерія Середи. За словами Барнацького, у той же день Петро Порошенко передав цей документ Квятківському, щоб той зайнявся вирішенням питання.

За кілька днів після цього до журналіста надійшла інсайдерська інформація про те, що відбувся "сходняк" прокуратури та поліції Львівщини де було розроблено план по очорненню його репутації шляхом заслання свого агента на відпочинковий комплекс дружини, чорного піару в підконтрольних ЗМІ. Останнім етапом мала стати фізична розправа.

"Місяць після того лягає заява від особи, яка виявилась агентом поліції, Смолінської Світлани, що та знаходилась у туристичному комплексі протягом трьох днів із дитиною та отруїлася. Окрім цього вона заявила, що персонал працює нелегально. Коли я отримав цю заяву то був у шоці, що процес почався" – повідмив Барнацький.

Піднявши документи, правозахисник виявив, що ця жінка тісно пов'язана з відділом по торгівлі людьми. Відправивши до неї свого адвоката для опитування, виявилось, що жінка не писала ніяких заяв, а підписала готові документи від двох невідомих осіб. Як виявилось пізніше, у інфекційних відділеннях вона та її дитина також не перебували. Наразі слідство по цій справі продовжується.

"Я звертаюсь до Квятківського, перестань тероризувати область! Я звертаюсь до Середи, перестань тероризувати й не змушуйте мене використовувати статтю 27-му Конституції України. Якщо видумаєте, що перейдете до фізичної розправи, то глибоко помиляєтесь. Я буду вживати заходи, які б вони трагічні не були" – додав Павло Барнацький.

Також він звернувся до чинного президента України Петра Порошенка звернути увагу на цю ситуацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.