Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виборча дільниця

Середа, 27 березня 2019, 16:01

Виборчі дільниці візьмуть під цілодобову охорону

виборча дільниця

Цілодобова охорона буде забезпечена з моменту завезення бюлетенів у дільничні виборчі комісії.  

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. 

Від завтра, 28 березня, поліція візьме виборчі дільниці під цілодобову охорону.

Зараз поліція охороняє усі 199 окружні виборчі комісії і супроводжує членів комісій під час транспортування документів. Наразі бюлетені завезли до 73 окружних виборчих комісій. Передача бюлетенів у дільничні виборчі комісії почнеться завтра зранку. 

За словами заступника голови Національної поліції України Олександра Фацевича, за минулу добу поліція отримала 99 повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. Зареєстрували 11 заяв. 

"Ми розуміємо, що з 28 березня – з моменту завезення бюлетенів у дільничні виборчі комісії – вони будуть під цілодобовою охороною. Але завдання зараз – забезпечити недоторканність даних приміщень. Наблизьте наряди, вони повинні оперативно реагувати на всі події. Націльте особовий склад на цю роботу" – наголосив Олександр Фацевич.

Він зазначив, що наразі поліцейських перевели на посилений варіант несення служби. В регіонах збільшена кількість слідчо-оперативних груп, піших нарядів та автопатрулів. Правоохоронці фіксують правопорушення, зокрема – факти хуліганських дій, пов’язаних із пошкодженням майна, білбордів, приміщень, де знаходяться дільничні та окружні виборчі комісії.

Нагадаємо, для охорони громадського порядку в другому турі виборів залучать близько 60 тисяч поліцейських.

Додамо, із початку виборчої кампанії в Україні зафіксували 130 випадкві підкупу виборців. Окрім цього правоохоронці зафіксували більше 1 000 фактів незаконної агітації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.