Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Мороз

Etcetera Media

Четвер, 28 березня 2019, 10:08

Мороз зняв свою кандидатуру з виборів через "небувалі фальсифікації"

Олександр Мороз

Колишній голова Верховної Ради Олександр Мороз просить не вважати його кандидатом на пост президента.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

У своїй заяві Олександр Мороз написав, що готується «небувала фасильфикация виборів», а тому немає сенсу брати участь у «цьому фарсі».

"Політрада партії, що висунула мою кандидатуру на пост Президента України, на своєму засіданні проаналізувала хід виборчої кампанії і зробила обґрунтований висновок про підготовку небувалої безцеремонної фальсифікації виборів" – йдеться у документі.

Політик зазначив, що відтепер просить не вважати його кандидатом на посаду президента України.

"Нинішня кампанія змістом означає псевдодемократичне прикриття боротьби олігархів з олігархами за доступ до влади задля своїх корисливих інтересів.
Актив партії вважає недоцільним продовжувати мою участь в кампанії – політичному фарсі, змирившись з його суттю. Враховуючи викладене, прошу не вважати з цього часу мене кандидатом на пост Президента України" – написав Олександр Мороз.

Відзначимо, що кандидати в президенти могли зняти свою кандидатуру і відмовитися від участі в виборах 2019 тільки до 7 березня. Олександр Мороз залишиться в списку кандидатів в бюлетені.

Нагадаємо, у січні 2019 ЦВК зареєструвала кандидатів на президентські вибори-2019, серед них був Олександр Мороз.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.