Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура

Четвер, 28 березня 2019, 10:54

В Кам'янці-Бузькій чоловік жорстоко вбив 86-річну жінку

прокуратура

За жорстоке вбивство пенсіонерки жителю Кам’янка-Бузьки загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратури Львівської області завершила досудове розслідування стосовно 25-річного раніше судимого мешканця Кам'янки-Бузької. Зокрема, у листопаді 2018 року в коридорі житлового будинку він ремонтував котел опалення. Під час раптового конфлікту із 86-річною місцевою мешканкою, чоловік завдав їй численних ударів дерев'яною битою по голові. Внаслідок отриманих травм жінка померла.

Під час досудового розслідування, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровали до Кам'янка-Бузького районного суду Львівської області для розгляду по суті.

Зловмисника обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). За вчинене фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.