Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

П'ятниця, 29 березня 2019, 13:00

АТП Садового обслуговуватиме 4 нові маршрутки

львівські маршрутки

АТП № 1 тимчасово обслуговуватиме автобусні маршрути № 18, 19, 37, 40, які до цього належали ТзОВ "Фіакр-Львів".

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни у рішення про укладення тимчасових договорів для забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами загального користування. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради має укласти тимчасові договори на автобусні маршрути № 18, 19, 37, 40 з АТП №1, які до цього обслуговував приватний перевізник ТзОВ "Фіакр-Львів".

Термін дії цих договорів становить 3 місяці або до моменту укладення договорів з переможцями конкурсу з визначення автомобільного перевізника на вказаних міських автобусних маршрутах загального користування. 

Додамо, на маршрут №18 АТП №1 планує запустити великі автобуси.

Нагадаємо, з березня на львівському міському маршруті № 36 нелегально почали курсувати автобуси Миколаївського АТП.

Додамо, у грудні 2018 року виконком львівської міської ради затвердив рішення про те, що новим перевізником автобусного маршруту №40 стане Львівське комунальне підприємство "АТП №1".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.