Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТП №1

Понеділок, 3 грудня 2018, 15:49

Автобусом №40 опікуватиметься "АТП №1"

АТП №1

ЛК "АТП №1" стане перевізником на автобусному маршруті №40. 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Сьогодні, 3 грудня, Виконком львівської міської ради затвердив рішення про те, що новим перевізником автобусного маршгруту №40 стане Львівське комунальне підприємство "АТП №1"

Нагадаємо, раніше договір про тимчасове обслуговування цього маршруту був уклажений з приватним підприємством "Міра і К". 

Зазанчимо, "АТП №1" є перевізником також для маршрутів № 1А, 2А, 3А, 4А, 5А, 6А, 9, 10, 16, 20, 28, 29, 32, 37, 45, 46 та 47А.

Нагадаємо, нещодавно львівські перевізники погодились безкоштовно перевозити пенсіонерів, якщо ціну за проїзд піднімуть до 7-8 грн. 

Зазначимо, на громадських слуханнях у міській раді громада не підтримала пропозицію підняти вартість проїзду. Однак міськрада була готова збільшити тариф на проїзд у громадському транспорті Львова лише за умови безкоштовного перевезення пенсіонерів.

Також, у жовтні львівські перевізники заявили, що вимагають негайно підняти ціну до 6,5 грн, а після обговорень встановити тариф за проїзд у 9 грн.

Вартість проїзду у міських маршрутках востаннє піднімали у грудні 2017 року. Тоді ціна за проїзд зросла з 4 грн до 5 грн. А з 16 квітня підняли до 5 гривень ціну за проїзд у трамваях і тролейбусах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.