Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

П'ятниця, 29 березня 2019, 15:38

Цимбалюк заявив, що в області готуються масові фасильсифікації виборів

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк та Леонід Кравчук обговорили порушення, які очікують в день виборів. 

Про це сьогодні, 29 березня, на прес-конференції повідомили голова Львівської обласної партійної організації "ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк та перший Президент України Леонід Кравчук.

"Є така інформація від учасників виборчого процесу, що в області готуються масові фасильсифікації" – заявив Михайло Цимбалюк.

За його словами, експерти й опозиційні політики вже давно заявили про можливі фальсифікації на виборах із боку влади. 

"Є обргрунтована інформація про те, що провладна команда готує масові підкупи виборців, що є пропозиції до членів виборчих комісій шляхом маніпулювання і підрахунку голосів складати бюлетені, де проголосовано за Юлію Тимошенко, в ту стопку, яка належить Юрію Тимошенко" – розповів Михайло Цимбалюк. 

Найбільші фільсифікації можливі під час транспортування бюлетенів з ДВК до ОВК. За офіційною інформацією, надруковано майже 60 мільйонів бюлетенів, однак Цимбалюк сумнівається, що кількість виборчих бюлетенів відповідає кількості виборців.

Цимбалюк закликав усіх виборців, спостерегачів та правоохоронців не допустити фальсифікації виборів та докласти максимум зусиль, щоб не дозволити обманути українських виборців.

"Попереджаємо всіх тих, хто збирається порушувати закон, ми знайдемо методи згідно українського законодаства, щоб вони понесли заслужене покарання за ті зловживання, які поки що вони готують і планують" – додав голова львівської "Батьківщини".

Позицію Цимбалюка підтримав перший Президент України Леонід Кравчук, який вважає, що саме український народ має не допустити фальсифікації виборів:

"31 березня за наслідками голосування ми дамо відповідь на головне питання, чи залишиться Україна такою як є, чи стане іншою. Це будуть вибори не просто інших людей, це будуть вибори нової системи, нового курсу, нового життя та нового образу життя".

Він заявив, що ті, хто продають і купляють бюлетені будуть відповідальні перед законом.

Нагадаємо, у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.