Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Неділя, 31 березня 2019, 18:29

Молодь Львівщини найбільше підтримує Зеленського

Володимир Зеленський

Найбільше молодих виборців з області проголосували за Зеленського, Порошенка, Тимошенко та Гриценка.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

За даними представника Львівської асоціації політологів "ПОЛІС" Миколи Спесеренка, кілька соціологічних компаній, зокрема, "Рейтинг" та "Socis", провели дослідження найпопулярнішим кандидатом у президенти серед молоді Львівщини є Володимир Зеленський. Іншими часто пітримуваними кандидатами є Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Анатолій Гриценко. 

Основними чинниками для підтримки того чи іншого кандидата є його мінімальна заплямованість, підтримка прав людини та свободи слова, дослідження передвиборчих програм та авторитет та вплив лідерів думок.

Зокрема, Зеленського найбільше підтримують за його активну інтернет-кампанію, гасла, зворотній контакт з виборцями та антисистемність, Порошенка - за прозахідну політику та стабільність, Тимошенко - за "обличчя сучасного політика" та апеляцію до актуальних тем, зокрема, IT-технологій, Гриценка - за спокій та альтернативу основних кандидатів.

Основними аргументами не йти на вибори для молоді Львівщини стала хороша погода та невіра в здатність щось змінити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.