Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2019

fakty.com.ua

Неділя, 31 березня 2019, 19:16

Результати виборів мають дозволити розвивати державу – Хом’як

вибори 2019

Результати виборів мають дозволити українцям спокійно прокинутись зранку і розвивати державу – навчатися, займатися бізнесом.   

Про це сьогодні заявив голова ЛТП партії «Наш край» Мирослав Хом’як.

«Наразі важко передбачити переможця – ніхто не може сказати, хто є лідером. Це значить, що передвиборча кампанія проходила змагально. Кожен з кандидатів міг донести свою правду, тезисно представити програму. Тому виборцю досі складно зорієнтуватися. За соціологією, велика частина не знала, кого підтримати, а сьогодні на дільницях значна кількість виборців довго вагалася, за кого голосувати» – зазначив лідер «Нашого краю» на Львівщині.

На думку Мирослав Хом’яка, таке явище, з одного боку, тішить – суспільство стає зрілішим і вчиться думати, а з іншого – треба бути дуже пильним, адже війна продовжується і ризики нікуди не зникли. Утім політик впевнений, що український виборець відповідально проголосує.

«Я вважаю, що наше суспільство добре усвідомлює важливість нинішніх виборів. За 5 років воно стало набагато обізнанішим та відповідальнішими. Дуже хочеться, щоб результати цього волевиявлення це засвідчили і завтра ми б змогли спокійно прокинутись і розвивати державу. Щоб змогли легко навчатися та прозоро вести бізнес. Гадаю, що Україна змогла виховати свідомого виборця» – пояснив Мирослав Хом’як.

Також лідер «Нашого краю» на Львівщині закликав усіх прийти на дільницю та проголосувати.

«Мене тішить, що є дуже багато молодих людей, які йдуть голосувати. Тим не менш, є ті, які ще не обрали свого кандидата. Я звертаюся до всіх, хто зараз відпочиває або займається особистими справами, проголосувати, виконати свій громадянський обов’язок, тому що від вашого вибору залежить майбутнє держави» – додав Мирослав Хом’як.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.