Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто з іноземною реєстрацією

Вівторок, 2 квітня 2019, 15:07

На Львівщині затримали шахрая, який видавав себе за митного брокера

авто з іноземною реєстрацією

Підозрюваний обдурив своїх клієнтів на суму понад 8,5 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції у Львівській області.

23 лютого до поліції надійшли перші заяви потерпілих, які повідомили, що стали жертвами шахрая, який «розмитнював авто». Загалом, поліція отримала  120 заяв від мешканців Львівської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Потерпілі пояснили, що передавали чоловіку на ім’я Андрій документи на автівку з іноземними номерами та грошові кошти у сумі від 2 до 4 тисяч доларів. Зловмисник видавав себе за митного брокера та обіцяв допомогти розмитнити авто, але своїх обіцянок не дотримувався.

Загалом, підозрюваний обдурив своїх клієнтів на суму понад 8,5 мільйонів гривень.

Як встановили поліцейські, цим шахраєм виявився 38-річний мешканець Яворівського району, який переховувався від слідства. Суд призначив зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 35 днів з можливістю внесення застави у розмірі 3 842 000 гривень.

За вчинення кримінального правопорушення зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.