Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

траса Київ – Чоп

Вівторок, 2 квітня 2019, 16:41

Біля Львова за 27 мільйонів гривень облаштують нову смугу руху

траса Київ – Чоп

Служба автомобільних доріг Львівщини замовила за 27 млн грн будівництво додаткової смуги руху на трасі Київ – Чоп поблизу Львова.

Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила тендер у системі ProZorro на влаштування додаткових смуг на автомобільній дорозі загального користування державного значення Київ – Чоп, що переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартує 7 червня, а очікувана вартість послуг становить 27 800 474 грн.

Як вказано у закупівлі, нову смугу руху мають облаштувати на ділянці від села Зубра Пустомитівського району, що біля Львова, орієнтовно до стадіону "Арена Львів" (від км 546+400 до км 553+017 траси Київ – Чоп). Протяжність нової смуги руху складатиме 1,7 км. Переможець тендеру також має провети дорожню розмітку, встановити дорожні знаки та огородження. 

Нагадаємо, у області створили нове комунальне підприємство, яке займатиметься дорогами області, а також Львівська ОДА замовила за 40 млн грн експлуатаційне утримання доріг у області.

Додамо, на початку січня на посадовців ДП "Львівський облавтодор" подали до суду через порушення правил забезпечення дорожнього руху через смертельне ДТП на трасі Львів-Шегині у Городоцькому районі, де зіткнулися автоцистерна і два мікроавтобуси – від отриманих травм 2 осіб загинули, а ще 5 людей госпіталізвали у лікарню.

Цьгогоріч Львів і Умань планують з'єднати сучасною європейською дорогою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.