Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Олександр Ганущин

Понеділок, 8 квітня 2019, 12:47

Ганущин замовив іменні кулькові ручки у фірми з Чернігова

Олександр Ганущин

Львівська облрада замовила у ТОВ "ВКФ "ВВ" канцелярські товари за 46 тис грн, серед них – ручки кулькові з написом "Львівська обласна рада".

Львівська обласна рада провела тендер у системі ProZorro на канцелярські товари, які переможець тендеру має поставити облраді до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 28 березня, участь у ньому взяли 5 різних фірм, а переможцем тендеру обрали ТОВ "ВКФ "ВВ", що запропонувало продали облраді канцелярські товари за найменшу ціну у 46 410 грн. Додамо, очікувана вартість послуг становила 60 000 грн.

Як вказано у закупівлі, заголом Львівська облрада замовила 2 498 одиниць різних канцелярських виробів. У перелік входять: набори маркерів, клей-олівець, папір для нотаток, ручки кулькові з надруком "Львівська обласна рада", ручки гелеві, скріпки, зошити, папки-швидкозшивачі, кольоровий папір, ножиці, грифелi для механічних олівців.

За даними порталу YouControl, ТОВ "ВКФ "ВВ" зареєстрована у 1992 році у Чернігові, займається оптовою торгівлею іншими товарами господарського призначення. Власниками фірми є мешканці Чернігівської області Олександр Клюзко, Володимир Клюзко та Тамара Позняк. Розмір статутного капіталу підприємства становить 5 513 333 грн.

Нагадаємо, у лютому Львівська облрада замовила у фірми з Києва 60 кварцових наручних годинників з написом – "Від голови Львівської обласної ради". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.