Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парк Знесіння

Понеділок, 8 квітня 2019, 14:03

У Львові відновлять черешневий гай, посаджений Климентієм Шептицьким

парк Знесіння

До 150-річчя з дня народження Климентія Шептицького екологічні організації відновлять черешневий гай у парку "Знесіння".

Про це повідомляє сторінка події у Facebook.

До 150-річчя з дня народження блаженного Климентія Шептицького у парку "Знесіння" відтворять черешневий гай, який він свого часу заклав.

Висадку дерев організовують Студентське братство Львівщини, екологічний клуб "ПОЛе", парк "Знесіння", ЛКП "Зелене місто", Інститут сталого розвитку ім. В. Чорновола та екологічна ініціатива "Чисте місто".

"Збір волонтерів відбудеться о 10 годині ранку, на вулиці Довбуша, 24, де буде роздано необхідний інвентар. Також учасників поділять на чотири загони: для проведення толоки; підготовки площі для висадження черешень; проведення мікоризації та власне посадки", – йдеться у дописі.

Крім того, на волонтерів чекає майстер-клас із роздільного сортування сміття та інтерактиви.

Нагадаємо, 1 березня міськрада виділила парку "Знесіння" 335 тис грн на створення вольєрів для утримання, закупівлю кормів та надання фахової ветеринарної допомоги для тварин, які постраждали від діяльності людини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.