Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Понеділок, 8 квітня 2019, 15:33

Садовий пропонує кидатися в президентів каблуками та матюками

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий закликає прийняти закон про імпічмент президента.

Про це Андрій Садовий повідомив у відеозверненні.

Міський голова Львова Андрій Садовий записав відео, в якому закликав прийняти закон про імпічмент Президента України.

"Міряю черевики. Щось трішки тиснуть і колір такий дитячої радості. Буду міняти, тому що я на це маю право. Тому що є закон про захист прав споживачів. Ми обираємо нового президента. А якщо президент нас буде тиснути і не буде нам пасувати, ми маємо право його поміняти?" – заявив він.

На його думку, президент в Україні є монархом з необмеженими повноваженнями, який має вплив на половину бюджету, призначає тисячі чиновників високого рівня. Щоб це змінити, необхідно прийняти закон про імпічмент Президента.

"Ми маємо 2 тижні часу, щоб ситуацію виправити. Моя пропозиція наступна: замість того, щоби зараз собачитись у Facebook, треба прийняти новий закон про президента. "Самопоміч" такий вже підготувала. Там чітко виписані повноваження президента, як він має звітувати і головне – процедуру імпічменту. Злетів з катушок – н***й", – заявив Садовий.

За його словами, після підписання цього закону новий Президент буде боятися.

"Тому що святі, друзі мої, на небі. Тут всі грішні. То давайте цього наступного грішника поставимо в чіткі рамки" – прокоментував мер.

[youtube]=EOEtn_7U3DA[/youtube]

 Нагадаємо, Анатолій Гриценко планує створити урядову коаліцію з "Самопоміччю" на парламентських виборах, однак на вибори вони йтимуть окремо. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.