Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аварійний балкон

Вівторок, 9 квітня 2019, 14:36

У Львові на жінку впав фасад будинку

аварійний балкон

На вулиці Куліша фрагмент з фасаду будинку обвалився на жінку, яка пересаджувала квіти на балконі.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На вулиці Куліша,13 елемент фасаду будинку впав на жінку, яка перебувала на балконі. 53-річна мешканка будинку звернулася у лікарню.

За словами голови Галицької районної адміністрації Андрія Зозулі, працівники ЛКП обстежили фасад будинку та аварійних елементів не виявили.

"Жінка на балконі пересаджувала квіти, на неї на плечі впав елемент фасаду. Жінка поїхала в лікарню. Працівники ЛКП обстежили будинок, аварійних елементів не виявлено"– розповів Андрій Зозуля.

Нагадаємо, вчора на площі Ринок з будинку обвалилася цегла, а у березні, у Львові фасад будинку обвалився на Lexus, також з будинку обвалилася 150 кілограмова бетонна брила на пішохідну зону.

Також, 1 лютого з фасаду будинку на вул. Дорошенка штукатурка впала на перехожого, якого внаслідок цього доставили до лікарні.

А у січні у Львові провели обстеження житлових будинків, які є на утримання міста, щодо виявлення аварійних елементів на фасадах будинків, які загрожували падінню.

Додамо, що 14 січня міськрада ініціювала обстеження фасадів будинків міста на наявність аварійних елементів, а також заборонила утеплювати фасади у будинках-пам'ятках архітектури. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.