Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самопоміч

Середа, 10 квітня 2019, 09:50

Соболєв і Скрипник можуть покинути "Самопоміч"

Самопоміч

Частина народних депутатів збирається покинути парламентську фракцію "Самопомочі".

Про це повідомив народний депутат від Самопомочі Єгор Соболєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

"В нас справді серйозні розбіжності з керівництвом партії через проблему очищення від тих, хто піддається корупції та іншим спокусам у владі. Так само ми по різному бачимо, як представляти і відстоювати інтереси виборців. Але я вважав і вважаю, що до вирішення цих проблем у той чи інший спосіб ці суперечки мають бути внутрішніми. Я вважаю правильним спочатку обговорити з людьми, з якими ми зробили багато добрих справ і гідно пройшли великі випробування в цьому парламенті", – наголосив Єгор Соболєв.

Як повідомляє Українська правда, посилаючись на власні джерела, фракцію "Самопомочі" збираються покинути, окрім Єгора Соболєва, ще такі народні депутати: Семен Семенченко, Олександр Опанасенко, Іван Мірошніченко, Олександр Данченко, Олексій Скрипник.

 

Нагадаємо, 9 квітня міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що частина народних депутатів від "Самопомочі" покине фракцію й на партію чекає внутрішнє перегрупування.

Крім цього, мер Львова заявив, що "Самопоміч" не буде об'єднюватися із іншими політичними партіями на парламентських виборах восени цього року, а йтиме як самостійна сила. 

Додамо, у 2014 році до Верховної Ради пройшли 33 кандидата від цієї політсили. Наразі фракція "Самопомочі" налічує 25 нардепів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.