Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 3 квітня 2019, 09:30

Садовий не об'єднюватиметься із конкурентами на виборах у Верховну Раду

Андрій Садовий

"Самопоміч" не буде об'єднюватися із іншими політичними партіями на парламентських виборах восени цього року, а йтиме як самостійна сила.

Про це повідомив міський голова Львова, лідер "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Об'єднання "Самопоміч" йде на парламентські вибори. Розробляємо першу в українській історії систему формування переліку кандидатів за відкритими списками. Наші виборці можуть мати багато претензій до фракції "Самопомочі" в парламенті і з багатьма я солідарний. Але ці хлопці і дівчата не скурвились і робили що могли", – заявив Андрій Садовий.

Також він додав, що фракція розробила проект закону "Про Президента України", який встановлює правила для особи, що перебуває на посаді Президента, і дає дієві запобіжники від зловживань.

Нагадаємо, 5 березня Андрій Садовий відкликав свою кандидатуру з президентських виборів на підтримку іншого кандидата в президенти України, Анатолія Гриценка, з яким чинний мер Львова уклав політичний союз та підписав угоду про чесність. 

Крім цього, Садовий заявив, що його політична сила буде брати участь у парламентських та місцевих виборах, а він не буде більше балотуватися у міські голови Львова.

На свою виборчу кампанію Садовий витратив 37 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.