Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий і Анатолій Гриценко

samopomich.ua

Четвер, 7 березня 2019, 14:26

Садовий підписав з Гриценком угоду про чесність

Андрій Садовий і Анатолій Гриценко

Андрій Садовий та Анатолій Гриценко зобов'язалися бути чесними у взаємовідносинах.

Про це повідомила прес-служба Самопомочі.

Сьогодні лідер «Об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий, який зняв свою кандидатуру із президентських виборів, та голова координаційної ради «Громадянської позиції», кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко підписали угоду про чесність.

«Я би дуже хотів, щоби всі українські політики усвідомлювали свою персональну відповідальність за ситуацію, яка є зараз в країні. Наша угода – «неформат» для української політики, але якщо ми хочемо перезаснувати державу, важливі для країни кроки мають бути побудовані на фундаменті довіри», – заявив Андрій Садовий.

Анатолій Гриценко подякував «Об’єднанню «Самопоміч» і додав, що оскільки їхні базові цінності співпадають, «виписувати все немає сенсу»:

«Вперше таке відбулося, що кандидат, за яким потужна партія і парламентська фракція, і який мав перспективу, знявся з виборів. Та це було свідоме рішення, яке підтвердило, що українські демократи спроможні єднатися не тільки перед острахом. Обіцяю – не підведу» – зазначив Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, 1 березня кандидат у президенти Андрій Садовий відмовився від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Він нагадав, що підтримує ідею висунути єдиного кандидата від опозиції, і впевнений, що цей кандидат 100% переможе на виборах.

Натомість у штабі кандидата в президенти Петра Порошенка не бояться об'єднання Андрія Садового з Анатолієм Гриценком. Раніше Садовий наголошував, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.  

Крім цього, Садовий заявив, що його політична сила буде брати участь у парламентських та місцевих виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.