Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 6 березня 2019, 10:03

ЦВК офіційно зняло Садового з виборів

Андрій Садовий

Центральна виборча комісія задовольнила клопотання Садового про зняття з виборчої гонки.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Учора, 5 березня, під час свого засідання Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата на пост президента України Андрія Садового.

"Розглянувши зазначену заяву, Комісія скасувала реєстрацію кандидата на пост Президента України Садового Андрія Івановича на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року" – ідеться в повідомленні ЦВК.

Нагадаємо, 5 березня Андрій Садовий подав заяву до ЦВК про відкликання своєї кандидатури з президентських виборів. 

Зазначимо, ще наприкінці минулого року Садовий наголошував, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з Анатолієм Гриценком. Однак, як пояснив міський голова Львова, він не боїться втратити виборців, бо вони розуміють його позицію.

"Мені вже 50 років, я чудово розумію, на що можуть піти оці нелюди в українській політиці. Для них Україна – це територія, яку вони грабують і викачують звідси ресурси, щоб безбідно вибудовувати собі маєтки по цілому світу", – додав Садовий. 

Нагадаємо, 1 березня кандидат у президенти Андрій Садовий відмовився від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Він нагадав, що підтримує ідею висунути єдиного кандидата від опозиції, і впевнений, що цей кандидат 100% переможе на виборах.

Натомість у штабі кандидата в президенти Петра Порошенка не бояться об'єднання Андрія Садового з Анатолієм Гриценком. Раніше Садовий наголошував, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.  

Крім цього, Садовий заявив, що його політична сила буде брати участь у парламентських та місцевих виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.