Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 21 березня 2019, 11:22

Садовий лишає Львів на Святого Духа та Матінку Божу

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив, що не буде більше балотуватися у міські голови Львова, а виходить на всеукраїнський рівень.

Про міський голова Львова Андрій Садовий заявив ефері телеканалу ЗІК, передає Українська правда.

"Ні, ні. Знаєте, закінчується моя каденція, це вже третя каденція – 13 років міським головою. Я б дуже хотів, щоб після мене приходили молодші, мудріші, талановитіші, більш успішні, і я їх максимально буду підтримувати. Моя сьогодні задача – це працювати на рівні держави, тому що тільки так я можу допомогти і Львову, і Одесі, і Харкову, і Миколаєву, тому що на сьогоднішній день до 80% міст знаходяться під впливом криміналітету. І я бачу, як криміналітет хоче залізти у Львів. Цього я їм не дам" – наголосив Андрій Садовий.

Зазначимо, про те, що він не планує балатуватися на посаду мера Львова Садовий повідомляв в ще у довтні 2018 року.

Нагадаємо, 1 березня колишній кандидат у президенти Андрій Садовий відмовився від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка. Він нагадав, що підтримує ідею висунути єдиного кандидата від опозиції, і впевнений, що цей кандидат 100% переможе на виборах.

Натомість у штабі кандидата в президенти Петра Порошенка не бояться об'єднання Андрія Садового з Анатолієм Гриценком. Раніше Садовий наголошував, що сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком.  

Крім цього, Садовий заявив, що його політична сила буде брати участь у парламентських та місцевих виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.