Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДНЗ №168

city-adm.lviv.ua

Четвер, 11 квітня 2019, 14:06

У Львові тимчасово закрили садочок, в якому отруїлися 5 дітей

ДНЗ №168

У дитячому садочку №168 отруїлися продуктами харчування 5 дітей – заклад тимчосово закрили.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували 5 дітей, які отруїлися продуктами харчування. Усі діти є вихованцями дитячого садочка №168, що на вул. Кульпарківська, 182.

Як розповіла директорка міського департаменту гуманітарної політики Галина Слічна, наразі садочок №168 призупинив роботу на два дні, щоб з’ясувати ситуацію із захворюванням дітей.

"Ми сьогодні закрили садочок. Районний відділ освіти видав наказ, оскільки до нас поступила інформація про те, що 5 дітей потрапили у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню. Діагнозів ми ще не знаємо, тож очікуємо на результати інфекційної лікарні", – повідомила Галина Слічна.

Зазначимо, 1 квітня до лікарні міста госпіталізували 4 дітей, віком від 3 до 5 років, з діагнозом "гостра кишкова інфекція", які є вихованцями ДНЗ №130. Тоді ж львівські депутати звернулися до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою перевірити усі ДНЗ Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.