Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нічні маршрутки

lviv.vgorode.ua

П'ятниця, 12 квітня 2019, 11:26

У Львові піднімуть вартість проїзду у нічних автобусах

нічні маршрутки

Вартість проїзду збільшили майже вдвічі до 14 гривень.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення встановити вартість проїзду на послуги з перевезення пасажирів на нічних міських автобусних маршрутах у подвійному розмірі до тарифу на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті за 1 поїздку.

Відтак, вартість проїзду у нічних маршрутках Львова зросте до 14 гривень. 

Тариф змінили через зростання цін на запасні частини, матеріали, нафтопродукти, значне зростання заробітної плати та подорожчання проїзду в автобусах загалом.

Нагадаємо, що з 1 липня 2015 року у Львові запровадили нічні маршрути. Вартість проїзду складала 8 грн за одну поїздку, а посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють.

Найпопулярнішим маршрутом у місті є №4Н, що сполучає залізничний вокзал із мікрорайоном Сихів. Щоденно автобуси обслуговували в середньому 300-350 пасажирів.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.