Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ензим

П'ятниця, 12 квітня 2019, 11:47

На Личаківській збудують станцію для очищення води

Ензим

Львівська міськрада дозволила "Компанії Ензим" звести на вул. Личаківській, 232 комплекс очисних споруд.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про будівництво приватним акціонерним товариством "Компанія Ензим" станції водопідготовки на вул. Личаківській, 232.

Нові очисні споруди дадуть можливість покращити якісь очистки стоків підприємства та зменшити навантаження на міські очисні споруди.

Це єдина у Львові та області технологічна лінія очищення стічних вод без використання повітря. Анаеробний реактор дасть можливість здійснювати глибоке очищення стічних вод. Тобто на комунальні очисні споруди будуть транспортуватись очищені стоки. Це означає, що міські очисні споруди Львова будуть заощаджувати електроенергію на доочищення.

Нагадаємо, у березні Львівська міськрада дозволила "Компанії Ензим" звести на вул. Личаківській, 232 виробничий корпус для виробництва дріжджового концентрату.

Додамо, ПрАТ "Компанія Ензим" – найбільший виробник дріжджів в Україні. Компанія не лише контролює більшу частину українського ринку дріжджів, а й постачає цей продукт за кордон, де має так само відчутну частку на ринку хлібопекарської продукції у Європі, передусім у Болгарії, Чехії, а також більш ніж у 10 інших країн Європи.

Зазначимо, що у червні 2015 року, у ПрАТ "Компанія Ензим" розпочали будівництво додаткової технологічної лінії для покращення очищення стоків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.