Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Парубій

П'ятниця, 12 квітня 2019, 12:15

Парубій порівняв Зеленського з Януковичем

Андрій Парубій

Спікер Верховної Ради впевнений, що програма Володимира Зеленського нагадує програму Партії Регіонів та Віктора Януковича.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні на Київському форумі з безпеки голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що Володимир Зеленський є "модернізованою версією" колишнього президента-втікача Віктора Януковича.

Також Парубій зазначив, що Зеленський намагається видати себе за кандидата, який представляє нове покоління.

"Але коли я читаю програму, я бачу те ж саме, що бачив п'ять років тому у Партії регіонів і Януковича... Немає нічого нового, ми все це вже чули. Це просто модернізована версія Януковича, яку нам намагаються подати", – заявив Андрій Парубій.

Нагадаємо, переможцем першого туру президентських виборів став Володимир Зеленський, який набрав 30,24% голосів. Другим став чинний президент Петро Порошенко з результатом в 15,95% голосів.

ЦВК офіційно оголосила, що другий тур відбудеться 21 квітня. Раніше Зеленський заявив, що хоче провести дебати з Петром Порошенком на НСК "Олімпійський" 19 квітня, дебати на стадіоні можуть обійтися у 20 мільйонів гривень, тим часом як ЦВК виділив майже 6 мільйонів гривень з державних коштів.

Наразі точне місце дебатів досі не визначено, так як Володимир Зеленський відмовився проводити дебати в телестудії "Суспільного", незважаючи на вимоги ЦВК. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.