Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рюкзак в місті

boombate.com

Реклама,   Вівторок, 16 квітня 2019, 10:00

Вибираємо рюкзак для активного способу життя

рюкзак в місті

В ритмі сучасного міста все більше активних людей віддає перевагу рюкзаку замість сумки на плече. 

Це ідеальна сучасна сумка для динамічного міського життя, яку можна використовувати і для походу на роботу, університет, а також для походів на природу. Таким чином, практичність і універсальність – ось такими головними якостями володіє міський рюкзак, який до речі в великому ассортименті представлений на https://extremstyle.ua/ru/catalog/ryukzaki. Даний аксесуар ідеально підходить для жінок і чоловіків, які завжди в русі, студентів і школярів.

Переваги міського рюкзака

До того ж за кількістю відділень міський рюкзак можна вважати лідером. Це дуже зручно, так є змога розмістити всі речі всередині і в той же час отримати швидкий доступ до них. Наприклад: відділення для ноутбука або планшета, смартфона, зошитів, кишеня для ключів, кишеня для пляшки з водою.

Якими бувають міські рюкзаки

Всі міські рюкзаки умовно можна поділити на дві групи:

1. Анатомічні.
2. Станкові

Перші мають м’яку спинку, другі - оснащені твердим каркасом, який дозволяє рівномірно розподіляти речі всередині, а також загальну вагу багажа.

Другий критерій - це вибір кольору та моделі. Залежно від моделі, це можу бути: чоловічий та жіночий рюкзак, або унісекс. Чоловічі міські рюкзаки відрізняються більш суворим дизайном, великими габаритами, гарною місткістю та нейтральними кольорами. Жіночі рюкзаки більш витончені, їм притаманні елементи декору та різні кольори. Рюкзак - унісекс підходить для чоловіків і жінок.

Залишається вибрати матеріал виготовлення. Це може бути:

натуральна шкіра;
замінник;
текстиль;
нейлон.

Таким чином, розмір міського рюкзака залежить від особистих потреб: під який образ ви плануєте носити аксесуар, скільки речей повинно бути під рукою. Якщо ви плануєте з собою постійно носити ноутбук, потрібно для такої цілі вибирати рюкзак з окремим відділенням для такої речі. Для щоденного використання рекомендується придбати рюкзак з утяжкой, щоб в любий час можна було відкоригувати габарити рюкзака по мірі його заповнення речами.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.