Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Кам'янкa-Бузькa

Середа, 17 квітня 2019, 10:28

У Кам’янці-Бузькій затримали хуліганів, які побили іноземців

Кам'янкa-Бузькa

4 мешканців Кам’янки-Бузької затримали за побиття іноземців у кафе.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

8 квітня близько 16:00 год у одному із кафе у Кам’янці-Бузькій стався конфлікт між компанією чоловіків та 2 громадянами США – уродженцями району після того, як останні заступились за дівчину-офіціантку.

Між іноземцями та хуліганами зав’язалась бійка, після якої 2 зловмисників вдалось затримати в порядку ст.208 КПК України. Ще 2 правопорушників оголосили у розшук. 

Кам'янка-Бузький районний суд обрав фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 80 прожиткових мінімумів доходів громадян.

4 місцевих мешканців (3 з яких раніше судили за вчинення злочинів, пов’язаних з насильством) повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). За вчинення інкримінованого злочину їм загрожує покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.