Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 17 квітня 2019, 16:07

Міськрада здає в оренду приміщення у Франківському районі Львова

Львів

Загалом Львівська міськрада планує здати в оренду 2 комунальні приміщення у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління комунальної власності Львівської міської ради оголосила конкурс щодо здачі в оренду 4 приміщення, які перебувають у комунальній власності міста.

Усі заявки приймають до 4 травня, аукціон відбудеться 6 травня, а термін оренди приміщень становить 3 роки.

Приміщення знаходяться у Франківському районі міста:

- приміщення на 2-ому поверсі будинку на вул. В. Симоненка, 6-а, площею 19,1 кв.м, балансоутримувачем якого є комунальне некомерційне підприємство "Стоматологічна поліклініка № 4". Приміщення знають в оренду для ренгенологічного кабінету терміном на 3 роки. Початкова орендна плата в місяць – 2146,67 грн без ПДВ;

- приміщення на 1-ому поверсі будинку на вул. Генерала Т. Чупринки, 67/69, площею 167,3 кв.м, балансоутримувачем якого є ЛКП "Затишне". Приміщення знають в оренду для комерційної діяльності терміном на 2 роки 364 дні. Початкова орендна плата в місяць – 18698,5 грн без ПДВ.

Нагадаємо, наприкінці лютого Львівська міськрада вирішила здати в оренду 20 комунальних приміщень у місті, а у квітні виставила ще 4 приміщення.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.