Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Четвер, 18 квітня 2019, 09:30

У Львові вимкнули подачу опалення до будинків

опалювальний сезон

Через потепління у Львові призупинили опалювальний сезон.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 18 квітня, через підвищення температури зовнішнього повітря у Львові призупинили теплопостачання до будинків міста, а подача опалення до бюджетних установ здійснюється на підставі листів-звернень від керівників закладів.

"Опалення до лікарень, поліклінік, садочків здійснюватиметься на підставі листів-звернень від керівників закладів. Також ми будемо постійно моніторити прогноз погоди, і при пониженні температури зовнішнього повітря подачу опалення до житлових будинків буде відновлено. Або ж навпаки – буде прийнято рішення про офіційне закінчення опалювального сезону", – наголосив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Нагадаємо, 11 квітня у місті відновили подачу опалення до всіх будинків через похолодання.

Дрдамо, як наголошують тепловики, станом на сьогодні, 97% усіх споживачів житлового фонду, який обслуговує "Львівтеплоенерго", мають загальнобудинкові лічильники. Отож, вони самі можуть регулювати подачу тепла в будинок: встановлювати комфортну для них температуру та економити кошти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.