Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрій Садовий

Четвер, 18 квітня 2019, 15:32

Садовий розхвилювався за авантюризм Порошенка та Зеленського

Андрій Садовий

Андрій Садовий звернувся до Петра Порошенка та Володимира Зеленського з проханням провести дебати.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Шановні панове Порошенко і Зеленський, сьогодні останній день, коли ідею з проведенням "гладіаторських боїв" на арені між кандидатами в Президенти України (і, не дай Боже, між їх прихильниками) можна скасувати. Звертаюсь до вас привести тему дебатування до здорового глузду і спокійно обмінятись аргументами та запитаннями в студії" – написав Андрій Садовий.

Садовий закликає кандидатів у президенти подумати про своїх прихильників, яких вони запрошують взяти участь в цьому заході та відмовитися від спроб вразити українців "нестандартними політтехнологіями та яскравою картинкою".

"Дуже сподіваюсь, що в штабах обидвох кандидатів знайдуться ті, в кого почуття відповідальності переважить безглуздий авантюризм" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, чинний президент України і кандидат у президенти Петро Порошенко погодився взяти участь в дебатах з лідером партії "Слуга народу" Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00 год. МВС очікує, що на дебати між Порошенком і Зеленським прийдуть подивитися більше 60 тисяч людей.

Раніше Варіанти проаналізували дії Зеленського і Порошенка щодо дебатів у статті "Зе-зе-зе і по-по-по".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.