Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

НСК "Олімпійський"

dt.ua

Середа, 17 квітня 2019, 17:25

Зеленський і Порошенко можуть зібрати більше 60 тисяч глядачів на "Олімпійському"

НСК "Олімпійський"

МВС очікує, що на дебати між Порошенком і Зеленським прийдуть подивитися більше 60 тисяч людей.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив сьогодні під час брифінгу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, на дебатах між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, які відбудуться на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00 год, очікується до 60 тисяч чоловік. 

"Ми говоримо про дебати, які плануються у п'ятницю за участю двох кандидатів. МВС кілька днів працює над тим, щоб забезпечити безпечну схему проведення дебатів. У нас є базові пропозиції і базові домовленості зі штабами. Ми очікуємо на ці дебати до 60 тисяч людей. Ця ситуація досить напружена і вимагає великої уваги", – розповів Арсен Аваков.

Нагадаємо, чинний президент України і кандидат у президенти Петро Порошенко погодився взяти участь в дебатах з лідером партії "Слуга народу" Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00 год. 

Однак ЦВК наполягає на проведенні дебатів між Зеленським і Порошенком саме у студії "Суспільного". Раніше телеканал "Суспільне" заявив про те, що дебати відбудуться 19 квітня у студії навіть за відсутності обох кандидатів. 

Варіанти проаналізували дії Зеленського і Порошенка щодо дебатів у статті "Зе-зе-зе і по-по-по".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.