Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Квурт

Четвер, 18 квітня 2019, 18:08

Україна має рухатись обраним курсом – Володимир Квурт

Володимир Квурт

Співзасновник ГО "Великий Львів", міський голова Винник Володимир Квурт вважає, що Україна має рухатись обраним та закріпленим у Конституції політичним курсом. 

Про це він заявив в ефірі радіо "Львівська хвиля". 

"Ми всі погоджуємось, що країна рухається у правильному керунку. Так, в країні війна, у кожного є проблеми, напевно не всі задоволені тим, що відбувається навколо. Але чи варто експериментувати? Вибори - це не лотерея, коли у разі виграшу одразу сповнюються всі мрії" – сказав Квурт.  

Доля країни залежить від кожного міста, від кожної вулиці і від кожного громадянина, вважає Квурт.

"Варто жити чесно, сплачувати податки, працювати і мати державницьку позицію. А громадянам, які відчувають в собі сили і мають конкретні пропозиції, як зробити країну успішною, варто самім йти у владу" – закликав він.  

Нардеп, голова української делегації в Парламентській асамблеї НАТО Оксана Юринець, натомісь, наголосила на тому, що президентські вибори стали найбільш демократичними за всю історію України.

"Коли партнери говорять про вибори першого туру в Україні, то кажуть, що такого демократичного вибору, ще й у час війни, у нас ще не було" – сказала Юринець. 

Бесіда Оксани Юринець та Володимира Квурта відбулася у ефірі програми "Великий Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.